Welkom

Jura Impressa S9 Platinum aanbieding!

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 559,00

Snel overzicht

Jura Impressa S9 Platinum


De smaakmaker van Jura

Jura Impressa S9 Platinum aanbieding!

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De Jura Impressa S9 Platinum.

Dit is een speciale editie.

Het paradepaard van Jura.

Het apparaat van de vele verschillende soorten koffie en zeer diverse instelbaarheid.

Uitermate geschikt voor de bereiding van : * espresso * koffie * cappucino * latte machiato * theeAl onze koffiemachines zijn volledig nagekeken en hebben allen een grote servicebeurt genoten, voor wederom jarenlang koffie, espresso en cappucino plezier!

Onderhouds- servicebeurten worden verder uitgevoerd door eigen werkplaats DeKoffiemachinezaak verkoopt “selected used” koffiemachines en in elk segment nieuwe machines.
Ook voert DeKoffiemachinezaak reparaties, volledige service- en onderhoudsbeurten uit.


Betreft de gebruikte koffiemachines aangeboden door DeKoffiemachinezaak:
Elke koffiemachine van DeKoffiemachinezaak heeft een volledige service- en onderhoudsbeurt genoten. Slijtage gevoelige onderdelen worden altijd preventief vervangen. Zo blijft de kwaliteit van de verkopen hoog en gewaarborgd.

DeKoffiemachinezaak heeft een grote range aan koffie-, espresso-, cappuccino- en latte machiato- volautomaten, voor zowel huishoudelijk gebruik, alsmede voor midden- en kleinbedrijf.

Het enthousiasme voor deze wereld van bijzondere koffiemachines is 9 jaar geleden ontstaan door in aanraking gekomen te zijn met een van de eerste volautomaten. Hieruit is de enorme drang voortgekomen, de koffiemachines een uitstekende tweede ronde te geven. Bij u thuis of op de zaak!

Nogmaals, elke machine is volledig nagekeken, professioneel gereinigd en ontkalkt en preventief voorzien van nieuwe onderdelen. Onze eigen werkplaats heeft alle kennis in huis van de merken die wij verkopen.
Alle door ons aangeboden apparaten gaan weer duizenden koppen mee!

Voordelen van een “selected used koffiemachine” van DeKoffiemachinezaak op een rij:  • kwaliteit die zich zelf al eens heeft bewezen!

  • voordelig ten opzichte van nieuwe machines!

  • reeds goed ingelopen; kinderziektes die elke nieuwe machine kan hebben zijn voor u al genezen!

  • kwaliteits-koffiemachines die niet meer nieuw te krijgen zijn vindt u bij ons!

  • modellen die aangeboden worden zijn ook werkelijk direct leverbaar!

  • lage onderhouds- en servicekosten door totaal merk-onafhankelijke eigen werkplaats!

Technische specificaties: Het paradepaardje van de IMPRESSA S-serie valt in de smaak door de cappuccino en latte macchiato. Met zijn hoogwaardige, platina-look afwerking en vernieuwde design straalt deze volmaakte machine klasse en professionaliteit uit. Kwaliteiten die op indrukwekkende wijze onderstreept worden met iedere koffiespecialiteit waarvan u geniet. Bovendien helpt de IMPRESSA S9 Platinum u actief energie te besparen.  • Grafisch mini-display (bediening ondersteund met pictogrammen)
  • 3 temperatuurniveaus voor heet water
  • Energie Spaar Modus (E.S.M.©) (Energie Spaar Modus) Koffie à la carte De IMPRESSA S9 Platinum streelt uw smaakpapillen met koffie à la carte in alle denkbare variaties. In hoogte verstelbare koffie-uitloop Of u nu wilt genieten van een ristretto in een klein kopje of een latte macchiato in een glas, de in hoogte verstelbare koffie-uitloop (van 66 tot 146 mm) past zich gewoon aan. Actieve bonenbewaking De actieve bonenbewaking maakt een einde aan leeg draaiende molens. Het niveau van het bonenreservoir wordt voortdurend optisch bewaakt.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Jura verlengstuk voor de filterpatroon

Jura verlengstuk voor de filterpatroon

€ 10,95
     

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.