Welkom

Het enthousiasme voor deze wereld van bijzondere koffiemachines is bij ons inmiddels enkele jaren geleden ontstaan. Hieruit is de wens voortgekomen luxe koffiemachines een uitstekende tweede ronde te geven. Bij u thuis of op de zaak!

Dekoffiemachinezaak specialiseert zich in de aan- en verkoop van goede gebruikte koffiemachines voor thuis en kleinzakelijk die wij na revisie opnieuw aanbieden.

Dekoffiemachinezaak verkoopt ook nieuwe koffiemachines, melkschuimsystemen accessoires en reinigingsmiddelen. 

Dekoffiemachinezaak heeft ook een eigen service- en onderhoudsdienst.

U kunt bij ons terecht voor speciaal voor u geselecteerde gebruikte koffiemachines, nieuwe koffiemachines, koffiebonen, onderhouds- en servicebeurten en melkschuimsystemen.

U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer voor een kop koffie of een koffiespecialiteit. Bel of neem contact met ons op via het contact formulier.

Quote: "Drinkt u uw koffie expres zo of drinkt u hem verkeerd?!"

Koffiemachines! Je kunt er alle kanten mee op. Espresso, koffie, cappuccino, latte machiato, ristretto. Is het niet geweldig, dat u dit vandaag de dag ook allemaal thuis kunt schenken?

Volautomatische koffiemachines met verse koffiebonen en allemaal voorzien van het “één druk op de knop” principe.

 

Showroom DeKoffiemachinezaak

U bent van harte welkom aan de showroom. Deze is alleen geopend op afspraak. 

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail middels het contactformulier met uw telefoonnummer, voor het maken van een afspraak.