Welkom

Severin S2 One Touch Volautomaat Zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 599,00
OF

Snel overzicht

Severin S2 One Touch Volautomaat Zwart

Severin S2 One Touch Volautomaat Zwart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Severin S2 One Touch

De Severin S2 staat voor genieten, zinneljikheid en levenskwalteit. Een echt goed kopje koffie maak je met de koffiezetapparaten van Severin. De Severin S2 One Touch is een espresso machine van topkwaliteit, eenvoudige bediening, een prijswaardig design en een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. 
Voor de perfecte crema heb je een 15 bar apparaat nodig. Maar de kwaliteit van de crema hangt ook af van de temperatuur en de maalgraad. De Severin S2 houdt met al deze factoren rekening om u de prefecte crema te kunnen bieden. 

Mogelijkheden

Met Severin S2 One Touch zijn de mogelijkheden eindeloos. De Severin One Touch heeft een aantal specialiteiten, namelijk: Espresso, espresso macchiato, cappuccino en latte macchiato. Dus wat je favoriete koffievariatie ook is, met de Severin S2 weet je zeker dat je precies kunt maken waar jij zin in hebt.

 

Eenvoudige bediening

De bediening van de Severin S2 is express simpel gehouden. Dankzij e-select zijn de bediening en programmering simpel. Je favoriete koffie met slechts een druk op de knop! Ook is de Severin One Touch voorzien van een efficiënt verwarmingssysteem. Zelfs het eerste kopje koffie moet de perfecte temperatuur hebben.

 

Perfect melkschuim

Voor veel koffieliefhebbers is het melkschuim het allerbelangrijkste aan een goede kop koffie. De Severin S2 gebruikt een speciale techniek die de melk niet boven de 60 graden verhit, dit betekend dat de melk op de best mogelijke temperatuur wordt opgeschuimd wat als gevolg heeft, een perfect laagje melkschuim. Romig, luchtig en smaakvol.

 

Slim hygiënesysteem

Bij een prachtig apparaat als de Severin S2 hoort natuurlijk een slim hygiënesysteem. De Severin S2 heeft een 'easy clean' functie: Uitneembare & vaatwasserbestendige koffie/melkafvoeropening, gepatenteerde uitneembare kookeenheid en een automatisch reinigings-, spoel-, en ontkalkingsprogramma.

Specificaties over de Severin S2 

 

Merk Severin
Categorie Huishoudelijke Apparatuur
Model KV 8003 S2 ONE Touch|Espresso
Maximaal aantal kopjes Niet van toepassing
Type kan Niet van toepassing
Pad-/Capsulesysteem
Druksysteem Pomp
Materiaal behuizing Onbekend
Geïntegreerde koffiemolen
Tijdklok
Kopjeswarmer
Waterfilter
Aroma schakelaar Niet van toepassing
Type scherm LCD
Melkschuimer Stoom  

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.